ADORA APARTMENTS

Nastanitev Adora Apartments se nahaja v Ljubljani, 300 m od Ljubljanskega gradu. Ponuja brezplačen brezžični internet v vseh predelih nastanitve in je primerna za hišne ljubljenčke.

Nastanitvene enote so klimatizirane in vključujejo TV z ravnim zaslonom, nekatere pa nudijo tudi predel s sedežno garnituro in/ali jedilni predel. Vse enote so opremljene s kuhinjo z mikrovalovno pečico in z opekačem za kruh, na voljo pa so še hladilnik, štedilnik ter električni grelnik za vodo. Vsaka enota ima tudi lastno kopalnico s prho. Na razpolago je tudi posteljnina.

V sklopu nastanitve nudijo shrambo za smučarsko opremo in brezplačno izposojo koles. Park Tivoli je 1,3 km stran, do kulturnega centra AKC Metelkova mesto pa je 1,5 km. Najbližje letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je oddaljeno 21 km.

Bivajte v samem srcu mesta - gre za predel destinacije Ljubljana, ki je po neodvisnih raziskavah našim gostom najljubši.

Apartmaji: 2

APARTMA DUPLEX

pogled na znamenitost, pogled na mesto, televizija, satelitski programi, kabelski programi, TV z ravnim zaslonom, klimatska naprava, likalnik, dnevni prostor, ogrevanje, zaseben vhod, kavč, zvočna izolacija, lesena tla/ parket, garderoba/omara, primerno za alergike, čistilna sredstva, obešalo za perilo, tuš, sušilec za lase, paket za osebno higieno, WC, kopalnica, dodatna kopalnica, hladilnik, mikrovalovna pečica, kuhinja, jedilnica, kuhalnik vode, kuhinjska posoda, štedilnik, opekač kruha...

Povpraševanje

STUDIO

Pogled na znamenitost, pogled na mesto, televizija, satelitski programi, kabelski programi, TV z ravnim zaslonom, klimatska naprava, likalnik, dnevni prostor, ogrevanje, zaseben vhod, kavč, zvočna izolacija, lesena tla/ parket, garderoba/omara, primerno za alergike, čistilna sredstva, obešalo za perilo, tuš, sušilec za lase, paket za osebno higieno, WC, kopalnica, hladilnik, mikrovalovna pečica, kuhinja, jedilnica, kuhalnik vode, kuhinjska posoda, štedilnik, opekač kruha...

Povpraševanje