LOKACIJA

ROŽNA ULICA 7, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
Širina / Dolžina: 46.0460095, 14.5079693

KAKO DO NAS?

Adora hotel se nahaja v starem mestnem jedru in je lahko dostopen tako z avtomobilom kot z javnim prevozom. Do avtobusne postaje »Gornji Trg«, ki je od hotela oddaljena slabih 50m, vas pripeljejo avtobusi št. 2, 3, 3b, 11, 11b, 27.

Z LETALIŠČA

Z glavnega slovenskega letališča Jožeta Pučnika Brnik vas v Ljubljano pripeljejo linijski prevozi primestnega prometa do glavne avtobusne postaje. Od tam se lahko do hotela odpravite peš, z javnim potniškim prometom ali s taksiji. Če želite, vam prevoz uredimo tudi mi, po predhodnem dogovoru z recepcijo.

Z GLAVNE POSTAJE

Od tu se lahko do hotela odpravite peš ali z javnim potniškim prevozom (lahko pa si izberete tudi taksi prevoze, ki pa znajo biti do tujcev cenovno neprijazni). Do hotela vas loči 20 minut hoje. S postaje se obrente proti centru ter se po Miklošičevi ulici odpravite naravnost do Prešernovega trga in Tromostovja. Prečkajte enega od mostov ter nadaljujte do Mestnega trga, kjer se obrnite desno proti Staremu trgu. Na koncu starega trga je Šentjakobska cerkev, za katero se nahaja Adora hotel.

Z LASTNIM PREVOZOM

Če v Ljubljano potujete z osebnim avtomobilom, boste prispeli do Ljubljanske obvoznice, kjer izberete smer Ljubljana-Jug ter se v križišču orientirajte za smer Center. Dolenjska cesta vas bo pripeljala naravnost pod Ljubljanski grad in mestno središče. Ko se boste peljali pod t.i. znamenitim Karlovškim obokom, bo na vaši desni že viden hotel in Šentjakobska cerkev. Pred mostom preko Ljubljanice zavijte desno na Levstikov trg, kjer se začne cona za pešce. Od tam pokličite v hotel oziroma se sprehodite do recepcije po nadaljna navodila.